[:al]Zgjidhni një pemë që të mësoni se çfarë emocionesh ju dominojnë[:]

1589
Loading...

[:al]Melankolik

Nëse keni zgjedhur pemën e parë, kjo është sepse ju jeni një person që ka tendencë të jetë melankolik.

Ndonjëherë, e gjen veten duke thënë “e kaluara ishte më e mirë”. Edhe nëse e shikoni jetën me optimizëm, kur ju shikoni prapa ju nuk mund ta ndalni të ndierin nostalgjik dhe me të vërtetë dëshironi të ktheheni në ato momente të vjetra.

E ardhmja ju zhvishet pak: është e pasigurt. Sfida juaj e madhe është të mësosh të jetosh më shumë.

 

 

Entuziazëm

Nëse keni zgjedhur pemën e dytë, emocioni që ju dominon është entuziazmi. Për ju, jeta duket një sfidë e vazhdueshme dhe ju me të vërtetë doni të përballeni me të.

Sfidat ju bëjnë të lumtur dhe ju jeni një person me forcë të madhe për t’i arritur ato. Ndonjëherë ju e lini veten të largohet nga ajo energji që dominon në ju dhe ju mund të merrni një vendim të nxituar pak.

Megjithatë, kurrë nuk i humbisni gëzimet dhe humorin e mirë, dhe zakonisht merrni atë që dëshironi, edhe nëse keni dështuar disa herë.

Ankthi

Nëse keni zgjedhur pemën e tretë, emocioni që ju dominon është ankthi. Në realitet, koka juaj është një marshim i madh që nuk ndalon. Ju jeni të vëmendshëm ndaj gjithçkaje që ndodh rreth jush, ju kujdeseni për gjërat dhe njerëzit. Kjo është arsyeja pse ju tentoni të shqetësoheni.

Gjithmonë ka një situatë rreth jush që nuk është zgjidhur dhe është e vështirë për ju të jetoni me të. Ju duhet të mësoni të mos merrni të gjitha përgjegjësitë mbi shpatullat tuaja. Në fund të fundit, ju jeni vetë pronari i jetës dhe shpirtit tuaj: kjo është e vetmja gjë që me të vërtetë keni kontroll.

Ndjeshmëria

Nëse keni zgjedhur pemën e katërt, ju jeni një person shumë i ndjeshëm. Gjithë kohën e vendosni veten në këpucët e të tjerëve. Kjo ju bën, në të njëjtën kohë, një njeri shumë të ndryshueshëm: ju i përshtateni mjedisit, por nganjëherë kjo ju çon të humbni pak ‘thelbin tuaj’.

Ju jeni një person i sjellshëm, një mik i mirë dhe bashkëshort. Por nganjëherë ndjeheni pak i vetmuar. Sepse emocioni që dominon te ju është ai që ka të bëjë me kujdesin e të tjerëve. Duhet të mësoni të kujdeseni për veten. Mos harroni se nuk duhet të uleni dhe të prisni që dikush ta bëjë atë për ju.[:]

Loading...
Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here