[:al]Truri i njeriut mund t’i zë 4.7 miliardë libra – dhjetëfish...

Truri i njeriut e ka kapacitetin dhjetëfish më të madh sesa që ishte supozuar më parë dhe mund t’i ruaj 4.7 miliardë libra, zbulojnë...

[:al]Gruaja më e shëmtuar e botës, në fillim, ka qenë e...

Në Anglinë e viteve 1900,  Mary Ann Bevan, nënë e katër fëmijëve, vendosi të merrte pjesë në një konkurs të shëmtisë femërore me shpresën...

[:al]Pse gjaku i këtij burri ndihmoi miliona fëmijë?[:]

Një burrë në Australi ka ndihmuar më shumë se 2 milionë fëmijë duke dhuruar gjakun e tij, nga i cili krijohet një medikament që...

[:al]Elefanti që mendon se është gjirafë[:]

Këto imazhe fantastike tregojnë se si një elefant ngrihet lart në këmbët e pasme për të arritur ushqimin që  zakonisht konsumohet nga gjirafat. Fotot janë...