Menyrat se si mund te beheni nje mik ideal

Miqësia – Dëshironi të jeni një mik/e më i/e mirë dhe që të tjerët e konsiderojnë si engjëllin e tyre të dërguar si një...

Kodi i punës parashikon pagesë 125% për ditën e shtunë

Kodi i punës e përmban qarte se të gjithë ata punonjës që punojnë ditën e shtune duhet të ketë një pagesë ekstra cka do...