[:al]Delfinët dhurojnë spektakël në det, mahniten pushuesit në Vlorë[:]

627
Loading...

[:al]

Udhëtimi në det ka dhe surprizat e saj ku një prej tyre është dhe ndeshja me delfinë.

Kjo surprizë i ka ndodhur dhe turistëve që udhëtonin me anijen Julka Unique. Çifti i delfinëve ka shoqëruar për rreth 20 minuta lundrimin në rrugën e kthimit të anijes.

Turistët kanë rendur menjëherë për të fotografuar dhe filmuar momentin e veçantë, i cili është tepër i rrallë. Afërsia me anijen shumicën e kohës në rreth 1-2 metra bëri që ky spektakël të shijohet nga të gjithë turistët.

Kjo për shkak se brenda gjirit të Vlorës prania e delfinëve është shumë e rrallë në krahasim me detin e hapur. Turistët kanë komentuar ndodhinë e veçantë si një prej ndodhive me të bukura të udhëtimit nga Vlora ne Karaburun.

[:]

Loading...
Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here